Апріум
Апріум :
Апріум - фрукт, отриманий у результаті схрещування (абрикос х слива). Генетично апріум на 75% складається з абрикоса і на 25% зі сливи. Апріум був виведений Флойдом Зейгером із Zaiger's Genetics в Модесто, Каліфорнія. Зовні апріум схожий на абрикос із гладенькою шкіркою, м'якоть щільніша і менш соковита, ніж в абрикоса, але дуже солодка, оскільки містить велику кількість фруктози та інших складних цукрів. Аромат і смак - насичений абрикосовий, з присмаком, що нагадує апельсин, або абрикосно-сливові композиції. Плоди середньою масою 50-80 грамів. Дозрівають плоди з 1 - 10 серпня. Недостиглі плоди, будучи зірваними, продовжують дозрівати при кімнатній температурі.
Продано
Розділ | Саджанці гібридів плодових |
Сорт | Апріум |
Подвой | |
Примітка | Пізній |