Джулія
Джулія :
Яблуня Джулія сорт чеської селекції, отриманий схрещуванням сортів Квінті та Дискавері, сорт високостійкий до морозів, середньостійкий до плодової гнилі, імунний до парші та борошнистої роси. Сила зростання спочатку помірно-сильна, після – слабка, крона загущена, гілки пониклі під вагою плодів. Врожайність щорічна, але коливається за роками, у 7-8 років 34-42 кг з дерева, чорт дуже скороплідний. Листя потужне не схильні до хвороб. Сорт схильний до періодичного плодоношення, що можна запобігти проріджуванням зв'язків. Дозрівання плодів неодночасне в тертій декаді липня, за кілька днів після Женева Ерлі.
Яблука Джулія середнього розміру одномірні, вагою 120-150 г, округло-сплющеної форми. Шкірка середньої товщини, гладка і блискуча світло-зеленого забарвлення з рожево-червоним інтенсивним рум'янцем на всю поверхню плода та сизим нальотом. М'якуш щільний але ніжний, дрібнозернистий, кремово-білого кольору з зеленуватим відтінком, соковитий і ароматний. Плоди стійкі до механічних ушкоджень, при перезріванні обсипаються. Зберігання у холодильнику 2-3 тижні. Використовується для споживання у свіжому вигляді. Збирання врожаю в 2 прийоми.
Продано
Розділ | |
Сорт | Джулія |
Подвой | |
Примітка | Літній |