Смеральда
Смеральда :
Яблуня Смеральда - це новий, ранньо-зимовий сорт, що має високі смакові якості та покращені експлуатаційні характеристики, а також підвищену стійкість до хвороб. Виведений в Італії і завдяки своїм відмінним характеристикам може чудово культивуватися та радувати своїми смачними, ароматними плодами, багатими на залізо. Плодоношення яблуні Смеральда починається вже другого року і врожай вона дає щороку. Плоди середнього розміру, мають злегка плескату округлу форму, з гладкою, міцною і блискучою шкіркою. Їх вага близько 200-250 г. Мають приємний світло-зелений колір, на поверхні є злегка помітні світлі точки. Невелика частина поверхні в період дозрівання покривається легким рожевим рум'янцем. Плоди мають щільну, хрумку, дуже соковиту, біло-жовту м'якоть із зернистою структурою. Мають сильний аромат і відмінний, освіжаючий смак, зумовлений високим вмістом цукру і підвищеною кислотністю. Яблука починають дозрівати наприкінці вересня, і до цього часу в них встигає накопичитися велика кількість цукру, що не характерне для інших сортів із зеленими плодами. Вони добре зберігаються. У підвалі можуть лежати до 3 місяців, а в холодильнику зберігають свої смакові якості до 6 місяців.
Продано
Розділ | |
Сорт | Смеральда |
Подвой | |
Примітка | Зимовий |