Саджанці плодових дерев
+38(067) 793-22-20 (Київстар) +38(067) 586-21-31 (Київстар) Час роботи8.00-19.00

UA RU

 

У кошику позицій: 0

На суму: 0.00 грн

Сплата і доставка

Реалізація саджанців проводитися восени і навесні. Замовлення приймаються ПО ЕЛ. ПОШТІ rosa.sps.ua@gmail.com або на Viber (Messenger, Telegramm) (+38 (067) 793-22-20 (Київстар), +38 (067) 586-21-31). Під час викопування саджанців з 5 ЖОВТНЯ ПО 5 ЛИСТОПАДА ДУЖЕ БАГАТО РОБОТИ, НЕ ЗАВЖДИ Є МОЖЛИВІСТЬ ВІДПОВІСТИ НА ДЗВІНОК. Наш посадковий матеріал - високої якості.ВСІ САДЖАНЦІ З ДОБРЕ РОЗВИНЕНОЮ КОРЕНЕВОЮ СИСТЕМОЮ . Є можливість вирощування саджанців під замовлення.

ДОСТАВКА:

Мінімальне замовлення - 500 грн.

При оформленні, пишіть адресу доставки в коментарях.

Доставка проводиться тільки по Україні.

Ми виконуємо замовлення в порядку черги з моменту отримання на рахунок 100% оплати.

Доставка по Україні здійснюється перевізником:

Нова пошта www.novaposhta.ua

Якщо служба доставки вантажів має у Вашому місті кілька складів, при оформленні замовлення, будь ласка, вкажіть номер (або адресу) складу, на якому Вам зручніше отримати посилку.

Після відправки Вашого замовлення ми повідомляємо Вам номер транспортної декларації. Покупець, для отримання багажу, повинен повідомити перевізника номер декларації і зобов'язаний мати при собі паспорт або водійське посвідчення.

Вартість доставки формується компанією перевізником виходячи з габаритів, ваги, а також місця доставки згідно з тарифами. Послуги компанії-перевізника з доставки замовлення Ви оплачуєте на місці, при його отриманні.

Отримати замовлення у Перевізника необхідно не пізніше 3-днів! з дня прибуття замовлення на склад. Після прибуття вантажу в Ваше місто, Ви можете замовити по телефону послугу доставки замовлення додому або в офіс безпосередньо у компанії доставила Ваше замовлення. Знаючи номер товарно-транспортної накладної, Ви легко можете відстежити рух і місцезнаходження Вашого замовлення на сайті компанії: Нова Пошта.

СПЛАТА ЗАМОВЛЕНЬ:

Оплата здійснюється перерахуванням коштів на банківську картку.

При оформленні замовлення Ви отримуєте підтвердження по електронній пошті або телефону в якому будуть реквізити для оплати.

Тільки після підтвердження нами, Ваше замовлення прийняте успішно.

ПІСЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ ГРОШЕЙ ПРОХАННЯ ВІДРАЗУ ПОВІДОМИТИ Про ПЕРЕКАЗ: ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ЗА НОМЕРОМ +38 (067) 793-22-20 (Київстар), +38 (067) 586-21-31 (Київстар) або відправити СМС (Вайбер, Месенжер, телеграм), можна на електронну пошту з Вашої П.І.Б. і сумою Вашого переказу.

ТЕРМІН ОПЛАТИ: Покупцеві надається право на резервування товару протягом 3-х календарних днів з дня підтвердження замовлення.

По закінченню цього часу неоплачені замовлення знімаються з резерву без повідомлення (з повідомленням) покупця.

Ми виконуємо замовлення з моменту отримання на рахунок 100% оплати. Замовлення відправляються в порядку черговості.

УПАКОВКА ЗАМОВЛЕНЬ. Для збереження при транспортуванні саджанців застосовується відповідна упаковка замовлень.

Коріння саджанців обробляються спеціальною живильною сумішшю і ретельно упаковуються спочатку в стрейч-плівку, а потім в зовнішню поліетиленову або картонну упаковку.

Так само проводиться обрізка саджанців під посадку, тим самим знижується вага посилки, а відповідно і вартість пересилання. Деякі садівники просять необрізаний саджанці при пересиланні. Це необхідно вказувати при замовленні (при цьому збільшується сума за пересилку) Саджанці обов'язково маркуються, прикріплюються етикетки з назвою сорту. Дана упаковка дозволяє зберегти якість і свіжість кореневої системи саджанців при пересиланні. До замовнику саджанці доходять в стані свіжевикопаних.

Питання по виконанню та оплаті замовлень можна задати за телефонами: +38 (067) 793-22-20 (Київстар), +38 (067) 586-21-31 (Київстар) Претензії до виконання замовлення приймаються протягом 2 днів з моменту отримання.

Контакти

ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ
+38(067) 793-22-20 (Київстар)

ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ
+38(067) 586-21-31 (Київстар)

Україна Дніпропетровська обл.

с. Спаське

Час роботи: 8.00-19.00